X
Let's get in touch

Additional zealots required! [job ad – in croatian only]

My life for Aiur!

Trebamo još zealota u Calyxu! Kako izgledaju naši Zealoti?

(dobro, ne baš tako, ali nije niti daleko 🙂 ) Uglavnom, trebamo ljude koji razumiju sljedeće:

* Java (Spring, GWT, EE)
* Groovy (Grails)
* Objective-C (iOS)
* Android

Nije nužno da znate sve od gore navedenih tehnologija, ali barem jednu od njih bi morali znati prilično dobro. Također, ne smije vam biti stran niti Javascript, jQuery i CSS (HTML naravno, podrazumjevamo).

Ako igrate Starcraft, to je isto skill koji jako cijenimo. Ako još pritom igrate Protossa, naš direktor će vas pozvati na dvoboj (Zerg koji pati od kompleksa Protossa). Što nam trebate poslati za prijavu? CV na ivan.klaric@calyx.hr i rješenje sljedećeg zadatka:

Potapljanje Brodova

Ako vam se zadatak ne da rješavati, nemojte se ni truditi slati mejl – nećemo vam prijavu uzeti u obzir. Ako imate nekih tehničkih problema s rješavanjem zadatka (u smislu “nešto sa servisima ne štima” – ne u stilu “a kako da napravimo X “), javite nam se.

Tko smo mi i što radimo? Developamo web i mobilne aplikacije uglavnom na Java-orijentiranim platformama, ali u zadnje se vrijeme bavimo i Apple-ovim platformama. Radimo za klijente različitih profila, od startupova do velikih kompanija. Bacite oko na web ako vas zanimaju detalji. Što se tiče vrste zaposlenja, otvoreni smo za sve mogućnosti – full time, part time… u ovom trenutku nas zanimaju kvalitetni ljudi – forma zapošljavanja nam je manje bitna.

Leave your comment

We use cookies to help us optimize the website experience. Okay

Learn more about our privacy policy.